Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2016 20:06 - Главният проблем на Бойко Борисов
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 4435 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 15.02.2016 20:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
       Бойко Борисов е умен политик. 
       Ако не беше умен, не щеше успее да натика конкурентите си в задната анатомия на кучето. 
       И нямаше да установи фактически еднолична диктатура, използвайки умело противоречията между отделните глутници, наричани за благоприличие "партии".
       Лесно е да се констатира, че в момента той е заграбил цялата власт в страната, при това в условията на жестокото ръфане за кокала между отделните глутници - ръфане, обичайно за т. нар. "демокрация". Може ли това да бъде извършено от глупак?        Не може.        Напротив, за да реализира това, за което всъщност си мечтаеха всички български политици след 1989 г. - мечтаеха, но не постигнаха, очевидно, човек трябва да е умен и адекватен на епохата, в която живее. Без тези качества няма как да го постигне. 
       Когато го награждават с прякора "Тиква", имат предвид, че не е интелектуалец. Което само по себе си не е недостатък. Преди него България дълги години след 1989-та я ръфаха гореспоменатите глутници, начело на които нерядко стояха хора, претендиращи за някакво интелектуално ниво. Даже и професори имаше. И какъв е резултатът? Оглозгване и докарване до трета национална катастрофа. 
       Ето защо, когато казваме, че Бойко Борисов е "умен", това не означава непременно интелектуалец. Впрочем, като гледаме какви либерално-евроатлантически дивотии плещят от телевизионните екрани някои "интелектуалци", та чак професори, то непринадлежността към интелектуалците може да се окаже качество, а не недостатък. Предполага се, че те са прочели повече книги от него с прословутия му "Винету". И пак същият въпрос: какъв е резултатът? Резултатът е, че плещят либерално-евроатлантически дивотии от рода на "мултикултурализъм", "политкоректност", "толерантност" - които дивотии докараха Европа до колапса на цивилизационната агония с неизбежния печален и предизвестен край. 
       Впрочем, Тодор Живков също не беше интелектуалец. И също беше простоват. Което не пречеше по негово време...
-----------------

ПРОДЪЛЖАВА ТУК...






Гласувай:
11


Вълнообразно


1. staler - написаното може да се обобщи според ...
16.02.2016 19:27
написаното може да се обобщи според мен по следния начин---б.б.винаги побеждава на избори но каква полза от това?
цитирай
2. zaw12929 - Бойко Борисов спря поръчката за ...
24.02.2016 06:10
ВИЦЪТ НА ДЕНЯ; Бойко Борисов спря поръчката за убийството си

Премиерът Бойко Борисов нареди на своите министри поръчката за собственото му убийство да бъде прекратена.
"Появиха се съмнения, че тази поръчка не е изрядна и се ползва за пореден път за смехотворен PR в момент, в който разследването на КТБ се оказва нефелно, Цацаров се е скрил, а ситуацията много напомня за периода на друг развод във властта, след който падна една банка. Също така витаят слухове, че Сретен Йосич пак се е присетил" - сподели вече отворилият очите си за реалността Борисов.
Според министър-председателя изпълнителите на поръчката са свързани с недотам престижни личности и той не би допуснал да бъде убит в съмнения за мафиотски свързаности и интриги.
"Ако ще ме убиват, то да е в чистосърдечен народен линч или без да искат, да ми тупнат нещо на главата, когато откривам недостроена сграда. Но не и такива поръчки, това само през трупа ми ше го допусна!" - закле се Борисов.
Той обяви, че не може да спре поръчката за убийството на Пеевски, тъй като имал да отговори на писма на чистачките в митниците./ "Не!Новините"

Атанас Атанасов: Премиерът ни взема за балами

Ген. Киров: Заплахата към премиера цели предсрочни избори

Пламен Орешарски: Ако бях получил писмо с куршум, никой освен специалните служби нямаше да разбере
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748383
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031